Wickey

Wickey logo

Legetårnsfabrikken

Gratis levering ved køb for minimum 375 kr*


Klatring og gymnastik

Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2

Wickey klatretårn

Alle børn elsker at klatre og udfordre tyngdekraften i form af gymnastiske øvelser. De mange forskellige slags tilbehør fra Wickey gør det nemt at bygge dit eget gyngestativ eller udvide havens eksisterende legeområde. Børn elsker bevægelse og sport, og med det rigtige tilbehør forvandler haven sig hurtigt til en spændende sportspark under åben himmel.

Aktive børn vil straks gå i gang med at sætte nye rekorder i klatring eller invitere til akrobatikopvisninger på legetårnet med rutsjebane. Hos Wickey finder du prisvenligt klatre- og gymnastiktilbehør af enhver art. Du kan udvide eller udskifte havens legeområde alt efter dit barns færdigheder og alder.

Klatresjov med brandmandsstang, rebstige og klatregreb

Olympiske atleter, modige brandmænd og vilde amazoner har én ting til fælles: Inden i dem alle sammen gemmer der sig en lille helt. Og helte er nu engang nødt til at øve sig, hvis de skal være klar til at møde superhelteuniversets mange udfordringer. Det er heldigvis ingen sag! I Wickey onlineshoppen finder du farvestrålende klatregreb, klatrereb og rebstiger, som gør det til en leg at klatre højt til vejrs. Wickey rebstigerne fås i forskellige sværhedsgrader. Når helten har besteget tårnet, får han øje på nye udfordringer på landjorden – gyngen er sørme fri igen! Via brandmandsstangen går det nedad i rasende fart. Den buede brandmandsstang fra Wickey er nem at montere på klatretårnet.

Akrobatik i haven med kolbøttestænger, trapez og gymnastikringe

Simple gyngeture er for nybegyndere! Det spændende gymnastiktilbehør fra Wickey gør det til en smal sag at forvandle dit gyngestativ eller legetårn til en sand cirkusmanege! Akrobatikstangen og de atletiske gymnastikringe af metal gør det supersjovt at lave gymnastiske øvelser i haven. Ungerne vil elske at præsentere deres nyeste kunststykker for dig. Det er ingen sag at udvide dit klatretårn med individuelt klatretilbehør. I Wickey onlineshoppen finder du alle nødvendige beslag til fastgørelse af gymnastikringe, kolbøttestænger og klatrenet. Vores bløde gummimåtter giver ekstra sikkerhed for små atleter.