Wickey

Wickey logo

Legetårnsfabrikken

Vi leverer stadig ud af huset og er til for dig. Læs mere


Du er vigtig for os!

I disse usikre tider får vi kræfter ved at vide, at vores produkter kan være med til at sørge for, at børnene forbliver børn og kan lege uden problemer.Derfor er sundhed og sikkerhed for alle familier en førsteprioritet. Af den årsag har vi allerede iværksat utallige foranstaltninger, både internt og eksternt hos jer derhjemme, til at stå denne udfordrende tid igennem på bedst mulige måde.

Vi leverer stadig ud af huset til Dem!

Vi producerer og leverer som sædvanligt stadig til Dem.En stor del af vores transportpartnere følger allerede nye retningslinjer for levering, som sikrer deres medarbejdere og kunder. Vi arbejder utrætteligt på at få bragt jeres bestillinger hjem til jer så hurtigt og problemløst som muligt.For at tage hånd om både Deres sikkerhed og vores medarbejderes har vi iværksat forsigtighedsforanstaltninger, der følger de strengeste globale sikkerhedsstandarder.

Tag situationen alvorligt - det gør vi også!

Glem ikke at vaske hænder, at holde mindst to meters afstand og kun at nyse i albuen... Dette er råd, vi alle har hørt nu utallige gange, og alligevel vil vi bede Dem om at følge disse råd som beskyttelse af Deres egen sundhed. Hos os i Wickey begyndte vi straks efter meddelelserne om de første forekomster at lade en stor del af vores personale arbejde hjemmefra. For de medarbejdere, som har arbejdsområder, der ikke kan dækkes fra hjemmekontoret, blev der iværksat interne sikkerheds- og hygiejnetiltag for at tilgodese den største grad af sikkerhed.

Vi siger tak!

Til allersidst vil vi gerne sige jer mange tak for jeres usædvanligt store forståelse. De seneste uger har endnu en gang bevist, hvor stor ansvarsbevidstheden og forståelsen er i vores Wickey Community. Vi takker for de mange pæne beskeder vi har fået fra jer på det seneste, og som hjælper os alle til at se fremad i disse svære tider.

Vi ønsker at De alle, som vores kunder, Deres venner og familier forbliver sunde og raske i denne tid. Vi ønsker, at vores legeredskaber vil bringe jer glæde hjemme i haverne. Vi vil som sædvanligt gøre vores bedste!

Mange tak, og forbliv sunde og raske
Deres Wickey-team