Wickey
Wickey logo

Legetårnsfabrikken

Gratis levering ved køb for minimum 375 kr*


Dækgynge

Sorter faldende

Sorter faldende

Køb WICKEYs dækgynge

Ejer du allerede en gyngestativ, en dobbeltgynge eller måske endda et legetårn med en gynge? Så er alt hvad du behøver for spændende sjov og leg i haven det matchende gyngesæde. En Wickey-dækgynge af gummi giver børnene masser af legemuligheder. Generelt kan du hos Wickey nemt udvide og kombinere alle legereskaber til udendørs brug med vores gyngetilbehør. Sådan indretter I jeres egen eventyrlegeplads. Hvis dine kvikke småbavianer kan lide at gynge, så er en dækgynge til børn lige det rigtige havelegeredskab! De små jagerpiloter kan hage sig fast med ben og arme på dækgyngen, sidde ned og gynge afrem og tilbage og eller blot glide gennem dækket. På nogle dækgynger lavet af gummi kan ridderne og prinsesserne endda stå op eller gynge sammen højt op i luften.

Dækgynge vandret og dækgynge lodret

De klassiske varianter af gynger af gummi er dækgynger, der hænger vandret og lodret. På den lodrette version kan dækket fastgøres til gyngestativet med enten et eller to reb. Ved den lodrette dækgynge er rebet fastgjort i midten, så piloten kan flyve i alle retninger. Gyngen med to reb giver alle børn tilstrækkelig stabilitet.Dækgyngen til vandret ophængning fås også i to forskellige modeller hos Wickey. I kan vælge mellem børnegyngen med to reb, der er fastgjort til fire punkter på dækket. På denne gummigynge sidder to små helte overfor hinanden. Men du kan også købe dækgyngen med klatretov og en ståplade af aluminium, der er perfekt til små nysgerrige brandmænd. Takket være det robuste klatrereb er dækket altid sikkert fastgjort, og de små redningsmænd føler sig, som om de klatrer på en gigantisk drejestige. Leder du efter noget helt specielt? Så se den unikke hestegynge af gummidæk! Dækgyngen Hest er et absolut must for alle dyrevenner!

Gyngedæk

Alle Wickey dækgynger er lavet af brugte dæk med en diameter på 56 cm. Denne måde at fremstille legereskaber på er ressourcebesparende og bæredygtig. Det robuste gummimateriale er ekstremt vejrbestandigt og kan modstå alle tænkelige vejrforhold. De stærke reb lavet af syntetisk hamp med en diameter på 12 mm og rebsamlingerne af polypropylen sikrer den krævede stabilitet. Til montering kan du også bestille rebsættet til dækgyngerne separat i vores Online-Shop. Ringene og ottetalskrogene af galvaniseret stål sikrer optimal fastgørelse. Sådan garanterer vi hos Wickey, at alle vores legeredskaber er af en høj kvalitet og til en rimelig pris.

Spas for små børn

Wickey tilbyder også passende gyngesæder til vores helt små eventyrere. Med babygyngesæder til børn under 3 år kan selv de mindste trygt og blidt svinge sig gennem luften. Desuden er legehuse ideelle til jeres unger. Her kan I lade jeres fantasi folde sig ud og nyde den friske luft udenfor i haven. Til større børn egner en kombination af legetårn med redegynge sig helt ideelt. Hvis du leder efter andet legeredskaber af træ til haven, så kig forbi hos FATMOOSE!