Wickey

Wickey logo

Legetårnsfabrikken

Gratis levering ved køb for minimum 375 kr*


Kvalitet & Garanti

Hvor lang er garantien på Wickey legeredskaberne?

Vi bruger kun de bedste træmaterialer i produktionen. Derfor giver vi 10 års garanti på alle Wickey legeredskaber af træ (se garantierklæringen nedenfor).

Hvordan er kvaliteten af Wickey legeredskaberne?

Alle Wickey legetårnene er udviklet med fokus på sikkerhed, lang levetid, stabilitet, miljøvenlighed og naturligvis optimale legemuligheder. Dine børns sikkerhed har naturligvis altid førsteprioritet. Produktionen af legetårnene overvåges nøje. Alle færdige produkter gennemgår en streng kvalitetskontrol, som omfatter alle relevante sikkerhedsaspekter. Samtlige skruer kan tildækkes med de medfølgende sikkerhedshætter. Derved udelukkes det, at børnene kan komme til at rive sig på skruerne.

Bliver stolper og bjælker leveret med forborede huller?

De medfølgende skruer af massivt træ på 10mm gør Wickey legetårnene yderst stabile. Mange af stolperne og tværstykkerne til Wickey legetårnene, gyngerne, legehusene og sandkasserne er boret på forhånd, hvilket sikrer nem og enkel montage. Enkelte forbindelsesstykker er med vilje ikke forhåndsboret med henblik på at sikre optimal og præcis pasform. Eftersom træ er et fleksibelt naturmateriale, er det først muligt at bore og montere flere af bjælkerne under selve opsætningen i haven.

Hvor miljøvenlige er Wickey legetårnene?

Wickey legetårnene produceres af træ fra bæredygtigt skovbrug i henhold til PEFC 04-21-02001-4-100000001. Det vil sige, at der for hvert fældet træ plantes et nyt.

Hvor længe holder Wickey legeredskaberne?

Alle Wickey legeredskaberne er fremstillet af trykimprægneret gran- eller fyrretræ. Dermed er træet beskyttet mod vind og vejr, ødelæggende svampe, rådfremkaldende sporer og træødelæggende insekter. Trykimprægneringen gør legetårnene yderst solide og garanterer lang levetid.

Kan jeg udbygge mit Wickey legetårn senere?

Wickey legetårnene udleveres inklusive tilbehør: med gyngesæde, rutsjebane, skibsror, rebstige, periskop og andet tilbehør. De fleste Wickey legetårne giver mulighed for at integrere en sandkasse. Ved hjælp af forskellige udvidelser og tilbehørsdele kan du udbygge dit legetårn for at sørge for endnu større legeglæde i haven.

Alle angivelser er anbefalinger.

Garantierklæring

Garantiudstederen, Wickey GmbH & Co. KG (herefter: Wickey), tilbyder kunderne en holdbarhedsgaranti på 10 år på alle trækomponenter i den købte artikel, dette begrænset af det anførte leverings- og forsendelsesområde angivet i det konkrete tilbud. Garantien omfatter en ansvarsforpligtigelse fra Wickey vedrørende rådskader på trækomponenterne i den købte artikel, nærmere bestemt skader som følge af vind og vejr, som er indtruffet efter risikoovergangen og inden for garantiens varighed. Der gives derimod ingen garanti, hvis kunden selv eller tredjepart er ansvarlig for de opståede skader på trækomponenterne i den købte artikel, f.eks. som følge af fejlagtig montage eller uhensigtsmæssig brug eller opbevaring foretaget af kunden selv eller tredjepart. Det samme gælder vandalisme foretaget af kunden selv eller tredjepart, ligesom typiske træegenskaber og stormskader heller ikke er omfattet af garantien. Garantien træder i kraft ved udleveringen af varen. Forbrugerens rettigheder (garantirettigheder samt fortrydelsesretten) begrænses ikke af garantien.

Ønsker kunden at gøre brug af garantien, skal det ske via følgende adresse:
Wickey GmbH & Co. KG
Franz-Savels-Straße 69
52538 Gangelt/Tyskland

Ønsker køberen at gøre brug af garantien, skal køberen sende billeder til Wickey af skaderne på trækomponenterne samt en kopi af regningen. Er artiklen købt på eBay, fremsendes artikelnummeret. Disse oplysninger kan sendes som brev eller per e-mail, og har til formål at lette afviklingen af dit garantikrav. Hvis reklamationen opfylder garantikravene, modtager kunden nye trækomponenter til udskiftning uden beregning.

Lever reklamationen derimod ikke op til garantikravene, forbeholder Wickey sig ret til at opkræve godtgørelse fra kunden i forhold til den arbejdsindsats, det har kostet at behandle reklamationen.
Slut på garantierklæring