Wickey

Wickey logo

Legetårnsfabrikken

Gratis levering ved køb for minimum 375 kr*


Bestilling & Levering

Hvad koster det at få tilsendt min bestilling?

 •  
  Fragt
 •  

  Danmark

  Bornholm
 • Bestillinger
  over 375 kr
  0 kr
  750 kr
 • Bestillinger
  under 375 kr
  50 kr
  50 kr

Levering af vores artikler fra den danske webshop kan kun ske til Danmark.

Hvordan sendes min bestilling?

Alt efter bestillingens størrelse leverer vi dine varer via pakkepost eller spedition.

Små pakker sender vi med DHL, GLS, DPD eller UPS. Så snart din bestilling er afsendt, modtager du en bekræftelse per e-mail med et tracking-nummer. Denne fremgangsmåde gælder især vores tilbehørsartikler.

Større pakker som legetårne og gynger leveres via speditionsfirma. Bestillingen leveres til fortovskanten efter forudgående telefonisk aftale. Normalt aflæsses din bestilling med en løftevogn. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt at aflæsse bestillingen med håndkraft. I disse tilfælde beder vi dig indtrængende om at give chaufføren en hånd.

Hvornår sendes min bestilling?

Du finder leveringstiderne på siden med produktbeskrivelsen, lige oven over prisen. Leveringstiderne varierer alt efter artiklens størrelse og type. Hvis du bestiller flere forskellige artikler, gælder leveringstiden for artiklen med den længste leveringstid som udgangspunkt.

Ved speditionsartikler som f.eks. legetårne og gynger aftaler du leveringstidspunktet telefonisk med speditionsfirmaet. Derfor er det meget vigtigt, at du angiver dit korrekte telefonnummer.