Wickey
Wickey logo

Legetårnsfabrikken

Gratis levering ved køb for minimum 375 kr*


Faldsikring og ankre

Sorter faldende

Sorter faldende

Faldbeskyttelse & ankre til private of offentlige legepladser

Dit barns sikkerhed har højeste prioritet hos Wickey. Derfor er det vigtigt , at du forankrer dit legetårn eller gyngestativ korrekt i jorden. Selv de bedste klatretårne står først stabilt og sikkert, når de er fikseret korrekt. Derfor anbefaler vi dig at fastgøre dit klatretårn med sikkerhedsankre. I vores Wickey onlineshop finder du passende ankre til alle slags legetårne og gyngestativer, hertil kommer faldmåtter både til private og offentlige legepladser.

Anker – sikker montage af legetårne

Bestil de passende ankre til sikker montage af gyngestativer, legetårne, kolbøttestænger og klatrevægge direkte hos Wickey. Du kan vælge mellem klassiske jordankre, vinkelankre og grundankre. Det bedst egnede jordanker til dit legeredskab afhænger både af stolpetypen og undergrundsprofilen i din have. 

Den mest populære model hos Wickey er vinkelankret, der også sommetider kaldes pæleanker. Disse varmgalvaniserede ankre til faststøbning i beton er ekstra stabile. De egner sig til alle legetårne, pælehuse, gyngestativer og klatrestativer med integreret sandkasse. Ankrene monteres på indersiden af træstolperne. Disse ekstremt vejrbestandige vinkelankre kan bruges sammen med stolper i flere forskellige tykkelser og størrelser.

Tip: Når du stiller dit legetårn eller gyngestativ op i haven, er det en god ide at støbe jord- og vinkelankrene fast i underlaget med beton. Betonen skal have tid til at tørre, inden den kan yde fuld beskyttelse.

Grundankre med skrue er nemme at montere og egner sig til skrå stiger og klatrevægge. Montagen er klaret på ingen tid: Drej grundankret ned i jorden på det ønskede sted, og fastgør det til stolpen – så er du færdig. Du kan også vælge at støbe ankrene fast i beton, så står dit legeredskab endnu mere sikkert.

Jordankret Safety skal støbes fast i havejorden med beton og er en fremragende måde at fastgøre dit legetårn på. Særligt gyngestativets skrå stolper er nemme at fastgøre med sikringsankrene. Ankret kan ikke ses udefra, idet det fastgøres til stolpens inderside. Stolpen fikseres stabilt i alle retninger takket være den specielle konstruktionsmetode og de varmgalvaniserede lasker.

Faldmåtterne sikrer en blød landing

Legeredskaberne fra Wickey udfordrer børnenes fantasi og byder på store eventyr og spændende legeoplevelser. Vi anbefaler dig at bruge faldmåtter, så dit barn kan udforske legeredskabet sikkert og trygt, uanset om turen går til tops i klatretårnet eller højt til vejrs med gyngen. Det gør ulykkesrisikoen så lav som overhovedet muligt. Forsyn legeområdet omkring gyngestativer, rutsjebaner og klatrevægge med faldmåtter, og vælg i den forbindelse mellem forskellige farver og tykkelser.

Vælg de passende faldmåtter i forhold til platformhøjden på dit legetårn. Ved platformhøjder på 120cm vælger du en tykkelse på 2,5cm, mens du ved platformhøjder på 140/150cm bør vælge sikkerhedsmåtter med en tykkelse på 4,5cm. I Wickey onlineshoppen finder du også gummimåtter med fastgørelsesstifter, som holder måtterne sikkert på plads.

Certificerede ankre og faldmåtter til offentlige legepladser

Især offentlige legepladser skal kunne holde til intensiv brug, mange børn og stor slitage. Her er der ingen vej uden om en solid forankring af legeredskaberne. Vinkelankrene til vores offentlige legetårne i GIANT-serien er varmgalvaniserede og ekstra store. Faldmåtter yder ekstra beskyttelse og gør legen endnu mere sikker. I Wickey onlineshoppen finder du faldmåtter til din legeplads med certifikat i henhold til standarden EN 1177. Alle børn klatrer, gynger og leger sikkert på legeredskaberne fra Wickey!